Svi na proteste! 30.maj, pet do 12, Sebilj!

30.maj će biti glasan! Ako protesti uspiju,međunarodna zajednica će vidjeti da ima s kim razgovarati mimo ključnih,vladajućih! Kako ćete kontrolisati masu,proteste? Naši članovi sa policijom će raditi na osiguravanju protesta!

Nijedna afera se ovdje ne dešava bez stranaka! Odlaganje izbora je cilj vladajučih,plašim se da će nakon 15.novembra opet odložiti a onda reći:zašto ne bi kombinovali lokalne i opšte izbore 2022! To je put u blokadu!

Međunarodna zajednica ne zna kud srlja! Mostar je vlastima pokazao put kako mogu biti na vlasti vječno,bez odgovornosti! Ovi političari koriste demokratiju da nedemokratski vladaju!

Prodali su priču strancima o mogućim sukobima da bi dobijali pare kako bi ovdje bio mir,inače će biti rat ako oni nisu na vlasti! Građani,pokažite kičmu u miru kao što ste u ratu,pokažite ljudima koji vam oduzimaju budućnost!

Prije izbora,Platforma za progress neće u koalicije ali ćemo u svakom gradu podržati candidate drugih stranaka,pa čak ii z SDA,ako su to pravi ljudi i ako dijele načela i principe PzP! Ako mi pobijedimo,preuzet ćemo odgovornost.

Komentariši